directie

Life is more than living









Thursday, January 21, 2010

Scrisoarea 7

Intro :

Inger drag
Vin de te coboara
Pe o rafala
Si inconjoara
Trupul
Ce azi sta sa piara.


Zambetul batranului ii aprinse lumina din ochi.
Continua sa se roage.
Stia ca daca stie sa ceara va primi ce-si dorea.
Stia ca ingerul ei o iubea prea mult ca sa nu ii trimita mesajele Tatalui.

Batranul era intre lumi. Nu mai vorbea de durere, ci de un baiat care il plimba cu un avion colorat pe care scria Aeroclub...

Fata ii asculta linistea sufletului. O intelegea. De luni bune invatase alfabetul sufletul.

Daniels,

In viata noastra fie ca vrem sau nu parcurgem toate reliefurile create de Mama Natura. Trecem dealurile si ne indreptam cu pasi repezi catre Campia pe care o vedem in fata. Ajunsi acolo,stam la picnic si admiram Soarele si verdeata ierbii apoi escaladam Muntii si intram in Padurile umbroase cu frica si dupa atata drum ne aruncam cu pasiune in Mare ca sa ne racorim.

De fiecare data cum zicea o persoana “Exista un om care sta langa tine” si te insoteste. Acest om, in lumea mea se numeste Prieten. In lumea nevazuta el se numeste Inger Pazitor.

Prietenii reprezinta comoara nepretuita a fiecarui om si familia in sanul careia te formezi, inveti, te impiedici, plangi ,iubesti.

Prietenul iti da un pahar de apa ca sa iti stinga Focul care te arde si doarme cu tine ca sa iti alunge cosmarurile. Multumesc Flori!

Prietenul iti da de mancare ca sa alunge Durerea care se hraneste cu pofta din tine si te imbraca atunci cand iti este greu si sa te speli d’apai sa te imbraci. Multumesc Laura! Multumesc Bianca! Multumesc Liana!

Prietenul te asculta si gaseste intotdeauna vorba potrivita, zambetul care te mangaie si mustrarea care te face sa te ridici. Multumesc Bianca!Multumesc Ciprian! Multumesc Mamelor mele!

Prietenul se roaga pentru tine si iti ofera caldura pentru sufletul tau cand in jur e doar frig. Multumesc Miki! Multumesc Miruna! Multumesc Nasa! Multumesc Mamelor mele si Multumesc Cristi!

Prietenul te imbratiseaza cand simti ca nu mai poti sta pe picioare vrand parca sa iti usureze greutatea. Multumesc Danut! Multumesc Diana! Multumesc Codruta!

Prietenul iti face din hartie coifuri, flori si pasari numai ca sa zmulga un zambet de la tine. Multumesc Narcisa!

Prietenul iti da acea tigara ca sa te mai linisteasca. Te suna sa te intrebe orice numai sa vezi ca se gandeste la tine.Multumesc Alexutzu! Multumesc Tavi! Multumesc Mirel! Multumesc Andrei! Multumesc Mihai! Multumesc Alina! Multumesc Florin! Multumesc Cristi! Multumesc Oana! Multumesc Georgiana!Multumesc Paul! Multumesc Alexandra!

Prietenul iti ofera carti si timpul lor. Multumesc Danut! Multumesc Diana! Multumesc Laura!

Prietenul te ajuta sa dezapezesti masina,  Multumesc Danut si tatilor mei!

Prietenul te impulsioneaza sa scrii, te citeste si este sincer in aprecieri.Multumesc Bianca! Multumesc Monsieur G.

Prietenul te iubeste iar iubirea veritabila nu cunoste Moarte. Multumesc MISU!


Semnat
Orchis noir.

No comments: