directie

Life is more than living









Wednesday, February 24, 2010

scrisoarea 35

Iubea imbratisarile.In imbratisare,inimile se ating,sufletele se mangaie reciproc, se joaca si discuta. Cand iei in brate un om il simti. Ii auzi respiratia, ii vezi tresarirea carnii, ii mirosi parfumul, ii descifrezi vibratiile aurei. Atunci se produce un click. Corpul tau fie respinge celalalt trup, fie il accepta.

De cele mai multe ori in fata Lui Minciuna, Falsitatea se evaporau. Nu reuseau sa prinda niciun contur.In fata Lui Ea statea dezbracata. Si nu simtea nici rusine, nici teama. Nici frig nu-i era. El o intuia, o citea, ii cunostea nevoile fara ca ea sa i le spuna, ii oferea sprijinul fara ca ea sa il ceara, ii oferea saruturi fara ca ea sa i le solicite, o poseda cu pasiune fara ca ea sa ii spuna sa faca asta. Nu ii cerea niciodata nimic, dar primea intotdeauna tot ce isi dorea.

Amandoi stiau ca iubirea din ei le deschide mintea si ochii si astfel vad si cunosc nevoile celuilalt fara sa fie nevoiti sa le verbalizeze. Cand ii ceri celuilalt ce iti doresti vraja s-a spulberat.

Ochii erau umflati. Trupul secat. Energia o luase la goana. Mama Tone o simti. O stranse de mana si o linisti. In venele ei intrase afectiunea sincera prin acele degete ce ii citeau durerea.


Daniels,

Iubirea unor oameni il arunca pe cel iubit in temnita. Unul sta afara si altul inauntru. Aceasta modalitate de a iubi desparte si nu uneste, provoaca angoase, temeri si certuri. In inchisoarea creata de iubirea celuilalt, omul fie incearca sa evadeze, fie asteapta eliberarea, fie se va obisnui cu stares si va incerca sa scoata frumusetea din cei patru pereti . Va creea-ganduri, principii de viata, scrieri, scenarii pentru piese de teatru sau film, sculpturi.

Omul din puscaria-iubire poate avea trupul legat sau dezlegat, murdar sau curat, bolnav sau sanatos. Gardienii posesivitatii ii vor pune individului zale grele, injuriile ii vor pata carnea iar frustrariile ii vor imbolnavi sufletul.

Daniels,
Simt ca esti bine.

A ta
Orchis Noir.

No comments: