directie

Life is more than living









Tuesday, February 23, 2010

Scrisoarea 34




Omnia sol temperat
purus et subtilis,
novo mundo reserat
faciem Aprilis,
ad amorem properat
animus herilis
et iocundis imperat
deus puerilis.
Rerum tanta novitas
in solemni vere
et veris auctoritas
jubet nos gaudere;
vias prebet solitas,
et in tuo vere
fides est et probitas
tuum retinere.
Ama me fideliter,
fidem meam noto:
de corde totaliter
et ex mente tota
sum presentialiter
absens in remota,
quisquis amat taliter,
volvitur in rota.

Motto: "Te admir ca intotdeauna gasesti puterea si bunatatea sa mergi mai departe "
O floare alba, de primavara graise intr-o dimineata de februarie. Fata ii saruta petalele si isi aprinse tigara.

Reusise sa ii impace pe cei trei care alesese injectia letala pentru patrupedele lor.

Cu ea era mai greu. Trupul ii era intepenit pe canapea. Din el se scurgeau lacrimi fierbinti. Se simtea inca mirosul lui Jack in camera. Zgarda lui pe afla in poala fetei. Paturica pe care dormise piticutzul in bratele ei zacea aruncata pe jos.

Fata alungase vointa. Sufletul ei era un camp de batalie. Ratiunea si Simtirea se luptau, se taiau reciproc si se schingiuiau. Le lasa sa se bata, sa se arda una pe alta,sa se consume reciproc. Stia ca pasarea Phoenix reinvie din cenusa. Era omul extremelor. Iubea si suferea la temperatura ridicata.

Din batalie ochii pastrau urmele ranilor interne. Erau inrositi si umflati. Pleoapele grele doreau sa fie sarutate.

Un trabuc, o iesire la restaurant si o discutie. Si din nou se ridica in picioare. Si din nou se spala de negreala si sange. Si din nou iesise invingatoare. Si din nou in plamani respira aerul vietii. Si din nou plantase zambete si bunatate in ea. Si din nou norii fura nevoiti sa plece. Si din nou Soarele rasarise.

Daniels,

In fata cutremurului oamenii reactioneaza diferit. Unii fug pe scari sau se ascund pe sub mese, altii incep sa urle sau raman incremeniti. Mai sunt si unii care scaneaza situatia si aleg cea mai buna varianta pentru supravietuire. Sunt lucizi si constienti de ce li se intampla, sunt capabili sa priveasca situatia rece si distant si sa aleaga din bagajul de experiente si trairi solutia care sa ii mentina in viata.

Pentru fiecare om butonul de start viata are un alt lacas. Autoanalizeaza-te si vei stii unde se afla.

Varsta fizica a omului nu are relevanta in fata unor situatii ce ies din sfera normalului. Maturitatea castigata din lectiile vietii si forta psihica fac diferenta intre invingatori si invinsi. Dar ca sa invingi si sa stii cand ai iesit invingator trebuie sa stii sa pierzi, sa stii ce gust are esecul. Altfel, nu ai habar cat de dulce este victoria.

Cineva imi spunea ca lucrurile castigate prea usor isi pierd frumusetea si esenta. Banalitatea si simplitatea sunt preferatele invinsilor. De aceea invinsii nu pot iesi niciodata invingatori in fata complexitatii vietii sau din luptele complicate ale emotiilor.

Te sarut
Ochis Noir

No comments: