directie

Life is more than living









Monday, March 15, 2010

Scrisoarea 44



Tricoul lui ii mangaia trupul pana cand se imbraca in El. Acum, citea. Era absorbita de carte..Adam si Eva...iubirea si reincarnarea...misticism...nu il auzise cand a intrat in camera...dar ii simti parfumul ..Le male....Jean Paul Gaultier....Ea mirosea a La Femme...un alt indiciu lasat de Soarta. Parfumul patrunde in tine prin piele pastrand in memoria celulei amintirea parfumului.

Isi gaseau libertatea unul in bratele celuilalt....libertatea sinceritatii,curajul de a spune ce gandesti fara a fi criticat si judecat...ci doar inteles. Prin ochii iubirii lor vedeau intelegere si sprijin. Imbratisati se eliberau de lanturile societatii...de mastile si platosele de cresteau la vederea celorlalti.Numai impreuna si doar iubindu-se unul pe altul pastrau goliciunea si singuratea la distanta.Trupul si chipulomului se imbraca cu hainele, armurile create de ceilalti. Asa se intampla in comunitate.

Gandurile o aruncau la pamant. Inima era lovita.

Foaia ii intinse mana si o ajuta sa se ridice. Scrisul ii bandaja sufletul.

Daniels,

In Durerea sfasietoare totul este permis. Nu se judeca, nu se critica, nu se analizeaza.Nu se gandeste Doar se simte. Omul aflat in chin se ajuta si se intelege. In lupta ai nevoie de aliati.

Suferinta paralizeaza ratiunea, regulile de convietuire, nevoile, distruge mastile si armura. Omul ramane gol. Goliciunea aduce singuratatea. O singuratete infioratoare care dezgroapa pacatele si parerile de rau. Incepe lupta. Din sine.

Daniels, au aparut filme 3D. Hai sa ne punem ochelarii si sa privim.Ecranul e in mine.

Chinul innoada stomacul. Il strange. Stomacul sufera. Pierde. Nu poate sa manance. Kilogramele se topesc de pe trupul omului.

Somnul si durerea chinuitoare se bat.Loviturile lor ametesc omul.Capul vajaie. Ochii sunt umflati. Durerea castiga. Victoria ei inseamna trezirea monstrilor. Insomnia si oboseala.
Omul are nevoie de ajutor, de imbratisare. Striga dar aliatii dorm. Dimineata cearcanele rasar. Ochii sunt acoperiti de floriile vinetii.

La un moment dat Suferinta ataca fulgerator. Tinta: Dorinta de viata. A incercuit-o. Sulitele ei ii inteapa ficatul. O alta se indreapta catre inima. Soarele strpunge norii. Pe o raza se coboara inaripatul alb.

Ingerul isi deschide aripile. Varful sulitei cade ca o frunza.Cealalta aripa elibereaza din stransoarea pacatelor bunatatea. Sufletul se scalda in apa curata. Dorinta de viata cucereste teritoriul trupului si a inimii.

Ingerul saruta omul si zboara pe raza de Soare.

Fata saruta ingerul si ii multumeste Astrului.

Orchis zambeste cerului albastru pe teritoriul caruia un avion desena inima.

A ta.
Noir.

Intr-o zi cand Lumina a invins Intunericul eliberand bunatatea si inima.

No comments: