directie

Life is more than living









Friday, March 5, 2010

scrisoarea 39


by William Blake

Motto: "Exista multi oameni pe lume care mor pentru un colt de paine, dar exista si mai multi care mor pentru un strop de iubire. -Maica Tereza


La mitingul pentru “Ziua copilului” invitase niste copii abandonati. Dupa show urma sa ii plimbe cu avionul.

Mitingul nu a mai avut loc.

El iubea copiii enorm. Se juca cu ei. Ii rasfata. Le facea toate poftele. Si micutzi il iubeau.

Ea iubea copiii enorm. Se juca cu ei. Ii rasfata. Le facea toate poftele. Si micutzi o iubeau.

Isi doreau amandoi doi copii.

Pe ea o nascuse mama ei mama. De cand era mica se visa mama. De cand era mica isi dorea o familie. A ei. Un sot pe care sa il iubeasca cu toata fiinta si doi copii care sa fie rodul iubirii, al fiintei nascute dintre el si ea.

Pentru el si cu el ea oferea iubire, zambete, mangaiere,timp oricui avea nevoie. Acum daruia afectiune, haine, dulciuri,mancare, jucarii, carti unor copii sarmani din Giurgiu. De la un camin. Caminul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil.

Gandurile fetei zburau. „Sa luam aminte, noi, care suntem fapturi, ce a patimit Lucifer, cel care era cu noi: cel ce era lumina, acum intuneric s-a facut. Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte! Alegeti, mergeti catre lumina. Daca mergeti catre lumina, veti avea o mai mare libertate, dar ea trebuie sa vina din propria voastra vointa, fara sa fiti fortati de nimeni.” Vorbele Arhanghelului. Al lui Mihail. Ingerul Cunoasteri si al implinirii misiunii oamenilor pe Pamant. Justitiarul. Personificarea eroica a binelui in lupta cu fortele raului. Cel care "cantareste sufletele" si pazeste cu sabia lui de foc portile Raiului. Vesmintele lui sunt rosii.Intr-o mana poarta o sabie in cealalta un scut si o creanga de curmal. Langa el sta Arhanghelul Gavriil, ingerul Bunei Vestiri, al Reinvierii, al Compasiunii, al Intuitiei si al Clarviziunii. Mesagerul.The Revelator. Se imbraca in alb sau albastru. Adesea poarta o ramura de maslin,un crin, o trambita si o oglinda de jasp pe care este incrustata litera X: Χ-H ρ-R ι-I σ-S τ-T ο- O ς-S.

Micutza blonda, energica si isteata o prinse de mana. O strangea tare
-Ia-ma in brate.

Fata o asculta. O lua in brate si ii saruta obrajii reci.

-Nu vleau sa mai pleci. Dolmi cu mine in pat.

Fata amutise. Sufletul ii era bagat la masina de tocat.Ar fi plecat cu micutza acasa...dar nu putea...

Micutza isi culcase capul pe umarul fetei. Era trista.

Fata o legana si incepuse sa ii spuna o poveste. Micutza adormi in bratele ei.
Sufeltul fetei era franjuri. Mangaie ingerul de la mana si il ruga sa aibe grija de micutza.


Daniels,

Societatea in care traiesc eu este formata din gaini grase. Gainile astea cunosc doar lumina becului. Clocesc dupa program si nu le calca niciodata cocosul.

Majoritatea oamenilor din lumea mea au dezvoltat un comportament sclavagist.
Au nevoie de un stapan ca sa supravietuiasca.

Pentru unii Stapanul e Banul.

Stapanul -Ban ii va dicta sclavului viata. Pe cine sa iubeasca. Cu cine sa se insaminteze. Cu cine sa socializeze. Cateodata Stapanul ii porunceste sclavului sa isi dovedeasca atasamentul. Si ii cere sclavului nostru sa comita abuzuri. Si uite asa sclavul va ajunge sa ii maltrateze psihic si emotional pe ceilalti. Pentru ce? Pentru Stapan.Pentru ban.Pentru case, masini, salariu mai mare.

Pentru altii Stapanul e Orgoliul.

Stapanul–Orgoliu ii va pune lacat dorintei sclavului. Dorinta va avea gura cusuta iar sclavul va visa in fiecare noapte ca va stapani orgoliul.

Cateodata Stapanul e Iubirea. Pentru cativa.

Stapanul Iubire il va venera pe sclav iar sclavul isi va venera stapanul. ;/ Pentru a supravietui au nevoie unul de altul. Unul e Focul altul e Aerul. Stapanii sunt diferiti. Au mai multe chipuri si mai multe trupuri. Ca si sclavii. Vant, adiere, viscol, briza. Foc domol, Incendiu, Flacara. Cateodata combinatia dintre foc si aer creaza o fata obraznica.Fata Morgana.

In unele momente stapanul il va ingenuchea pe sclav. Cand se va intampla asta unul dintre ei va trebui sa paraseasca relatia pentru a evita moartea.

PS :Gainile nu au stapani. Au doar grasime si hrana artificiala.


Daniels, deschide-ti aripile si cuprinde-ma.

A ta
Orchis Noir.

No comments: