directie

Life is more than living









Thursday, January 14, 2010

pagina 13

Astepta, asculta Pink Floyd si fuma. Gandurile si dorintele ii torturau mintea. Ar fi vrut sa le scoata din cap si sa le sugrume. Atentia ii fu insa trezita de inima care batea cu putere si de stomacul care i se chircise. "E doar oboseala",isi spusese si incetase sa caute sensul reactilor fizice. Tot ce voia era sa fie luata in brate si sa bea un pahar de vin rosu.

Isi adusese aminte de Ana. Fata de la casa de copii de care se atasase."Se va bucura mult cand ii voi duce haine si cartile pe care i le-am cumparat"

Cu aceste ganduri porni la drum. Orasul era pustiu.la fel si ea.

Si-ar fi dorit enorm copii.doi.

Iubeste ca o nebuna copiii,animalele, plantele,plajele pustii, rasaritul,luna si sa isi astepte iubitul acasa cu o masa delicioasa si un zambet.

se plictisise si nu mai suporta bataile violente ale inimii. Aprinse tigara si deschise cartea pe care o avea in geanta. Pagina 13.

" Maria astepta de mult momentul asta. Il stia de ceva vreme pe Radu.S-au intalnit intamplator. Lucrurile cu adevarat importante vin pe neasteptate. Atractia dintre ei ii inebunise pe amandoi, dar orgoliul ii impiedicase sa se intalneasca si sa isi devoreze pasiunile care le ardeau sufletul. Intr-o seara Radu se hotara sa sparga gheata si o invita pe Maria la ceai.Nici bine nu s-au intalnit si buzele lor se atinsesera mai intai timid apoi din ce in ce mai apasat.Ceaiul se racise iar timpul se oprise in loc sa admire unirea sufleteasca a celor doi."

"Un alt love story" gandi si inchise cartea.

Povestea ei fusese ingropata de catre un batran si orice cautare era zadarnica, caci paginile cartii au putrezit.

Singurul narator care putea sa ii scrie o poveste isi pierduse ambele maini intr-un accident.

No comments: